Arden Parks
Camping Spa d'Or

Welcome to Arden Parks.

Hollidays in Ardens
Book now your 2024 hollidays
  • Gelegen in de Belgische Ardennen
  • Verwarmd openluchtzwembad
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Camping Spa d'Or

Camping Spa d’Or is een kindvriendelijke 4-sterren camping in België, in Sart-les-Spa in de provincie Luik. Het kampeerterrein staat bekend voor zijn warm onthaal, de uitstekende faciliteiten, de groene omgeving en de gezelligheid.

Op Camping Spa d'Or heb je de keuze uit trekkersplaatsen, ruime kampeerplaatsen en huuraccomodaties zoals luxe stacaravans, safaritenten en trekkershutten. Kom onze camping ontdekken voor een buitengewoon aangename ervaring in een mooie natuurlijke omgeving. 

Een sfeerimpressie ⤵

Vakantie bij Spa d'Or

Door de vele faciliteiten hoef je onze camping niet te verlaten. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad of speel een wedstrijdje voetbal op een van onze sportvelden. De kinderen vermaken zich ook uitstekend door te spelen met nieuwe vriendjes op onze speeltoestellen en door ons enthousiaste animatieteam.

Camping Spa d’Or is ook de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en andere actievelingen om de Ardennen te ontdekken. Camping Spa d’Or ligt aan het riviertje Wayai aan de rand van de bruisende stad Spa en het natuurgebied ‘de Hoge Venen’, op 21 km van het beroemde circuit van Spa-Francorchamps en op 20 km van de watervallen van Coo. Beleef en ontdek de prachtige omgeving van de Ardennen bij Camping Spa d'Or.

Ligging in de Belgische Ardennen