Arden Parks
  • Gelegen in de Antwerpse Kempen
  • Zwemvijver met zandstrand
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Camping Baalse Hei

4-sterren camping Baalse Hei is een oase van rust en groen in de Antwerpse Kempen. Je logeert hier letterlijk aan de rand van het mooie vennengebied, naast het kanaal Dessel-Schoten, vlak bij het historisch stadje Turnhout en op vijftig kilometer van het bruisende Antwerpen. Hier kan je de tijd nemen om te genieten en te ontspannen. De Baalse Hei is ook de perfecte uitvalsbasis om al wandelend of fietsend de Kempen te ontdekken.

Sfeerimpressie ⤵

Vakantie bij Baalse Hei

Op de prachtige camping Baalse Hei kun je kamperen op trekkers- of kampeerplaatsen of kun je accommodaties huren zoals; een trekkershut, safaritent of stacaravan. Tijdens je vakantie bij Camping Baalse Hei kun je genieten van een hapje en een drankje bij de eetgelegenheden. Hierbij kijk je uit over de natuurlijke zwemvijver, welke exclusief is voorbehouden voor onze gasten. Naast waterpret in de zwemvijver met aangenaam ligstrand zijn er nog meer mogelijkheden om je uit te leven.

Speel een partijtje basket- of volleybal op de sportvelden of beleef plezier met de activiteiten van het professionele animatieteam. In de speeltuinen maken de kinderen nieuwe vriendjes en roetsjen ze van de glijbanen. Zeker weten dat jullie huiswaarts keren met de allerleukste verhalen over je vakantie bij camping Baalse Hei in de Antwerpse Kempen.

Ligging in de Antwerpse Kempen ⤵

8.3

Our guests rate this accommodation with an average of 8.3.